Грошовi перекази

Нашi курси обмiну валют на 09.10.2006
В касі банку
  купiвля продаж
USD 5.05 5.08(0.01)
EUR 6.35(-0.03) 6.45(-0.02)
RUB 1.85 1.90
Докладніше

Перелік документів для відкриття поточного рахунка відокремленим підрозділам юридичних осіб

1. Заява на відкриття рахунка встановленого зразка. У заяві необхідно вказувати коди валют, в яких відкривається рахунок і реквізити поточних рахунків, відкритих в інших установах банків (при їх наявності).*

2. Картка з відбитком печатки та зразками підписів у двох екземплярах, засвідчена нотаріально чи керівником юридичної особи.*

3. Лист-клопотання юридичної особи про відкриття поточного рахунка відокремленому підрозділу, в якому вказується ідентифікаційний код, юридична адреса й банківські реквізити юридичної особи, а також реквізити органу ДПІ, в якому юридична особа стоїть на обліку.

4. Копія положення про відокремлений підрозділ, засвідчена нотаріально чи юридичною особою.

5. Копія свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи, засвідчена нотаріально чи органом, що видав свідоцтво.

6. Копія довідки про внесення відокремленого підрозділу до Єдиного державного реєстру підприємств і організацій України, засвідчена нотаріально чи органом, що видав довідку.

7. Довідка про реєстрацію відокремленого підрозділу в органах Пенсійного фонду.**

8. Копія довідки про взяття відокремленого підрозділу на податковий облік - форма 4-ОПП. Засвідчується органом ДПІ за місцем реєстрації чи нотаріально. При подачі оригіналу копія довідки засвідчується уповноваженим працівником банку.

9. Копія довідки про взяття юридичної особи на податковий облік - форма 4-ОПП. Засвідчується органом ДПІ за місцем реєстрації чи нотаріально.

10. Копія страхового свідоцтва, що підтверджує реєстрацію юридичної особи у Фонді соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України як платника соціальних страхових внесків (якщо відокремлений підрозділ розташований на іншій території, ніж юридична особа, та здійснює розрахунки з оплати праці самостійно - копію страхового свідоцтва, що підтверджує реєстрацію відокремленого підрозділу в цьому Фонді як платника соціальних страхових внесків), засвідчену нотаріально або органом, що його видав, або уповноваженим працівником банку.**

* Бланки заяви та картки зі зразками підписів надаються Банком безкоштовно.

** Видається на ім'я Східно-промислового банку органом відповідного Фонду за місцем реєстрації.

Пакет документів надається особами, що мають право першого й другого підпису документів, особисто. Представникам відокремленого підрозділу необхідно мати при собі паспорти, довідки про присвоєння ідентифікаційного коду та оригінал Положення про відокремлений підрозділ. Працівник банку, що відкриває поточний рахунок, робить копії довідок і відповідних сторінок паспортів, після чого документи повертаються власникам.


Тут наведений список діючих тарифів.

Чекаємо на Вас щоденно з 8.00 до 16.00 за адресою:

м. Луганськ, вул. Радянська, 83 (5 поверх)

Олена Іванівна Москвіна, заступник начальника управління обслуговування корпоративних клієнтів

(0642)590-745

 


Гостьова книга

Банк | Різне | Послуги | Клiєнтам | Контакти | Тарифи