Кредитування

Наш Банк сприятиме кредитами розвиткові Вашого бізнесу.

Короткострокові (до 1 року) кредити, у тому числі: овердрафт (можливість оплати розрахункових документів з поточного рахунка понад залишок коштів на рахунку в межах встановленого ліміту); кредитна лінія (кредитування окремими "траншами" в межах ліміту, як правило, більшого, ніж при овердрафті).

Довгострокові (до 5 років) кредити. Розглядаються бізнес-проекти, пов'язані з розширенням інвестиційних активів підприємства й спрямовані на майбутній ріст виробництва. Основні умови - платоспроможність і життєздатність підприємства, наявність забезпечення кредиту. Окрім того, Банк пропонує пільгові умови сплати процентів та погашення кредитів з майбутніх надходжень за проектом.

Перелік документів для оформлення кредиту можна подивитися тут.

Банк практикує наступні види кредитного забезпечення:

гарантія, поручительство, вексель третьої сторони, що бере на себе зобов'язання перед банком оплатити при необхідності заборгованість позичальника. Гарант - юридична особа з гарною репутацією і фінансовим станом (прибутковою діяльністю), період роботи на ринку понад три роки.

застава ліквідного рухомого та/або нерухомого майна.

Вартість застави визначається Банком за ринковою вартістю й може перевищувати суму кредиту в 2 - 10 разів у залежності від класифікації кредитних ризиків.

В інтересах позичальника!

Якщо підприємство зацікавлене одержати кредит у нашому Банку, можна заповнити й відправити електронною поштою на адресу мінімальний пакет документів: анкету позичальника й техніко-економічне обгрунтування заходу, що пропонується до кредитування. Банк розгляне документи й обов'язково повідомить Вам про своє рішення.

Інформація до уваги!

У режимі постійного кредитування або наданні кредиту Банк має право вимагати від позичальника переглянути структуру ліквідних засобів, дотримання планового руху (оборотності) оборотних коштів і кредиту, скорочення запасів товарно-матеріальних цінностей, зниження короткострокових зобов'язань тощо. При невиконанні цих та інших умов, у першу чергу найбільш важливих для клієнта, що спрямовані на підвищення його фінансової стійкості, Банк може достроково вимагати погашення кредиту, застосувати більш жорсткий режим кредитування або відмовити в наданні кредиту.

Якщо у Вас виникли питання, зв'яжіться з нами за телефонами (0642) 59-07-51 або електронною поштою

Перевозчиков Євген Олександрович, начальник управління цінних паперів і маркетингу

(0642)590-765

 


Гостьова книга

Банк | Різне | Послуги | Клiєнтам | Контакти | Тарифи