Розрахунково-касове обслуговування

Фізичним особам наш Банк відкриває поточні рахунки в національній валюті для здійснення банківських операцій.

На свій рахунок Ви можете робити перекази від інших фізичних та юридичних осіб, у тому числі перераховувати заробітну плату, страхове відшкодування, кошти за реалізоване власне майно чи здану сільськогосподарську продукцію. При здійсненні депозитних операцій на поточний рахунок можна перераховувати процентні доходи.

З рахунка можна сплатити вартість товарів і послуг, за навчання в освітніх закладах, здійснити розрахунки з бюджетними організаціями чи за покупку іноземної валюти.

За довіреністю власника рахунка операції за рахунком можуть здійснюватися іншою фізичною особою. Для цього необхідно оформити довіреність, яка може бути завірена нотаріально або безпосередньо спеціалістом нашого Банку.

Для відкриття рахунка Вам потрібно мати при собі паспорт та довідку з податкової інспекції про присвоєння Вам ідентифікаційного коду. Документи подаються особисто фізичною особою, яка має намір відкрити рахунок. Спеціаліст Банку робить копії довідки та відповідних сторінок паспорта, після чого документи повертаються власнику.

Тарифи на послуги нашого Банку можна подивитися тут.

Перевозчиков Євген Олександрович, начальник управління цінних паперів і маркетингу

(0642)590-765

 


Гостьова книга

Банк | Різне | Послуги | Клiєнтам | Контакти | Тарифи